Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga Tab 3 Plus nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2017, 10:17 CategorieAndroid

Lenovo heeft een nieuwe tablet uitgebracht in Nederland. Het is de Lenovo Yoga Tab 3 Plus, die draait op Android 6.0 Marshmallow. Het apparaat komt met een 10,1-inch ips-display, 3 GB aan werkgeheugen en de opslagcapaciteit is 32 GB.

Nu te koop: Lenovo Yoga Tab 3 Plus

De Lenovo Yoga Tab 3 Plus is nu te koop in Nederland voor een adviesprijs van 399 euro. De tablet is onder meer te koop bij Alternate, Bol.com en Centralpoint. De tablet is in twee kleuren beschikbaar. Vroeger zeiden we gewoon grijs en zwart, nu noemen we het  Gunmetal Grey en Puma Black Finish. Het apparaat komt met een 10,1-inch ips-display, 3 GB aan werkgeheugen en de opslagcapaciteit is 32 GB. Als besturingssysteem levert Lenovo Android 6.0 Marshmallow en er zullen ook ongetwijfeld enkele apps vooraf geïnstalleerd zijn.

Dat scherm beschikt over een hoge resolutie van 2560 bij 1600 pixels. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 625, met een kloksnelheid van 1,4 GHz. Mocht de eerdergenoemde opslagruimte niet genoeg zijn – of wil je snel bestanden overzetten – dan kun je een micro-sd-kaart in de tablet schuiven. Er is ondersteuning voor wifi en bluetooth 4.0, evenals 3g en 4g. Ook is er een hdmi-poort aanwezig en een gps-chip. Met 9300 mAh Lithium Polymer-accu zou de Lenovo Yoga Tab 3 Plus het achttien uur moeten uithouden, aldus de fabrikant.

Je leest meer over de tablet in onze hands-on-sessie die we tijdens de IFA in Berlijn hadden.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.