Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De LG G6 wordt voorzien van een vernieuwd koelsysteem’

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2017, 10:18 CategorieAndroid

De LG G6 krijgt naar verluidt een vernieuwd koelsysteem, zodat problemen, zoals met de Galaxy Note 7, voorkomen kunnen worden. Daarnaast zal de accu van het apparaat hevige tests ondergaan om ervoor te zorgen dat die niet voor problemen kan zorgen.

LG G6 moet een veilig toestel worden, aldus LG

Sinds de problemen met de Samsung Galaxy Note 7, doen veel fabrikanten er van alles aan om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn met hun toestellen. Eén van die fabrikanten is LG, die meldt dat de toekomstige smartphones van het bedrijf, dus waarschijnlijk ook de LG G6, worden voorzien van een nieuw koelsysteem. Ook zullen de accu’s van die toestellen uitgebreid getest worden, zodat ze niet zomaar zouden kunnen ontbranden. De fabrikant laat weten dat veiligheid hoog in het vaandel staat bij het smartphoneteam.

Eén van de tests voor de accu heeft betrekking op de hoeveelheid hitte die de batterij kan verdragen. LG verhit de accu ongeveer vijftien procent hoger dan de vastgestelde regels in Europa en Amerika, om ervoor te zorgen dat ze dus niet zomaar iemand pijn kunnen doen. Ook worden die batterijen van flinke hoogtes afgegooid. Over de LG G6 weten we mogelijk al dat het apparaat wordt voorzien van een groot scherm met dunne randen. Dat scherm zou een beeldverhouding van 18:9 hebben, in plaats van het meer traditionele 16:9.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.