Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG lanceert de LG G6 in maart met een 5,7″-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2017, 16:30 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal LG de LG G6 in maart lanceren met een groot scherm van 5,7-inch en een opvallende verhouding. Dat scherm zou namelijk een verhouding van 18:9 gaan krijgen.

Verschijnt de LG G6 in maart?

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over het nieuwe, onaangekondigde vlaggenschip van LG, de LG G6. De verwachting is nu dat het toestel in februari, tijdens Mobile World Congress in Barcelona, wordt aangekondigd. Twee weken later zou de phablet al verkrijgbaar moeten zijn in Zuid-Korea; over een releasedatum voor de rest van wereld is helaas nog niets gemeld. LG zou in elk geval het apparaat zo snel mogelijk willen uitbrengen, voordat consumenten er opnieuw met toestellen van Samsung, HTC en andere fabrikanten vandoor gaan.

Over de LG G6 wordt gezegd dat het een opvallend scherm krijgt. De grootte is niet zo afwijkend met zijn 5,7-inch, het gaat meer om de schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. Het wachten is nu op LG, die het toestel dus binnen nu een twee maanden kan aankondigen.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.