Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG voorziet de LG G6 van de Google Assistant’

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 10:28 CategorieAndroid

Er is een nieuw gerucht verschenen over de LG G6. Het apparaat zou namelijk worden voorzien van de digitale assistent Google Assistant. Dit zou onderdeel van een plan zijn van LG, die hiermee de banden met westerse bedrijven wil aanhalen.

LG G6 en Google Assistant

Als we de nieuwste geruchten over de LG G6 mogen geloven, dan zal de fabrikant Google Assistant gaan implementeren op het onaangekondigde apparaat. Dit zou onderdeel zijn van een nieuw plan van de fabrikant, waarmee het de banden met westerse bedrijven zou willen aanhalen. En het zou nog best eens kunnen, aangezien beide bedrijven zouden werken aan twee nieuwe Android Wear-smartwatches. Deze slimme horloges zouden draaien op Android Wear 2.0 en de eerste modellen met die software moeten gaan worden.

Over de LG G6 wordt gezegd dat het een opvallend scherm krijgt. De grootte is niet zo afwijkend met zijn 5,7-inch, het gaat meer om de schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. Ook zou het apparaat een compacte body krijgen, evenals een goede camera op de achterkant.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.