Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG zal de LG G6 op 26 februari gaan aankondigen

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2017, 12:13 CategorieAndroid

Een dag voordat Mobile World Congress 2017 van start gaat, zal LG officieel de LG G6 gaan onthullen, blijkt uit een verzonden uitnodiging. Deze phablet krijgt een scherm van 5,7-inch en een opvallende beeldverhouding van 18:9.

LG G6 op 26 februari

Op 27 februari gaat Mobile World Congress 2017 van start. De verwachting is dat veel smartphone- en tabletmakers hun nieuwe producten voor het komende jaar gaan presenteren. Zo heeft Motorola al een teaser de wereld in geholpen en zou Samsung de Galaxy S8 kunnen gaan aankondigen. Maar laten we vooral LG niet vergeten. Ook dat bedrijf heeft inmiddels een uitnodiging verstuurd naar de media, met daarin een teaser voor de onaangekondigde LG G6. Ondanks het geit dat de aankondiging nog moet plaatsvinden, weten we al een hoop.

Over de LG G6 wordt gezegd dat het een opvallend scherm krijgt. De grootte is niet zo afwijkend met zijn 5,7-inch, het gaat meer om de schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. Ook zou het apparaat een compacte body krijgen, evenals een goede camera op de achterkant.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.