Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Maker van Flappy Bird lanceert nieuw spel: Ninja Spinki Challenges

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2017, 9:20 CategorieGaming

De maker van de game Flappy Bird heeft een nieuw spel uitgebracht voor zowel Android als iOS, genaamd Ninja Spinki Challenges. Het spel bestaat uit zes kleinere spelletjes en is nu gratis te downloaden voor beide mobiele platformen.

Download Ninja Spinki Challenges

Dong Nguyen, de befaamde ontwikkelaar van het verslavende spel Flappy Bird, heeft vandaag een nieuwe game uitgebracht voor zowel Android als iOS: Ninja Spinki Challenges. Dit spel is een verzameling van zes kleinere games, die allemaal een gezamenlijk doel hebben: de speler dient een ninja te worden. De minigames zijn ook ingericht als een soort training voor het ninjaschap. Over het algemeen zijn de bevindingen over de game positief en wordt de gameplay omschreven als ‘gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen’.

Om de game te kunnen spelen op Android dien je tenminste Android 2.3.3 te hebben geïnstalleerd. Let wel goed op, want het spel vraagt om bepaalde toestemmingen waar het ogenschijnlijk niets mee te maken heeft, zoals de telefoonstatus, informatie over het apparaat en meer. iOS-gebruikers dienen tenminste iOS 8.0 te hebben op hun iPhone of iPad. Ook is er minstens 19 MB aan vrije schrijfruimte nodig, maar dat zal niet het probleem zijn. Het spel is volledig gratis en bevat geen digitale aankopen, maar er zijn wel advertenties aanwezig.

  • Ninja Spinki Challenges
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.