Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

March to a Million nieuwste game van ontwikkelaar Kairosoft

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2017, 9:17 CategorieGaming

Ontwikkelaar Kairosoft heeft vandaag een nieuwe premium titel uitgebracht op Android, de game genaamd March to a Million. De game was al eerder verkrijgbaar in Japan, maar is nu dus ook elders op de wereld verkrijgbaar (maar nog niet op iOS).

Download March to a Million

In oktober vorig jaar bracht de populaire game-ontwikkelaar Kairosoft een nieuw spel uit in Japan. Dat spel is nu eindelijk verkrijgbaar in andere delen van de wereld, waaronder Nederland. Het spel heet March to a Million en zet de speler in de schoenen van iemand die het wil maken in de entertainmentindustrie. Zoals altijd begin je met een klein kantoor en zul je er aan moeten werken dat pand uit te breiden. Je eerste doel is om een eigen platenmaatschappij op te richten — maar daarna moet je dat succes gaan zien te behouden.

Daarmee is March to a Million wellicht één van de meest uitgebreide premium titels van de ontwikkelaar. Wanneer je uiteindelijk je eigen platenmaatschappij hebt, dan krijg je te maken met allerlei nieuwe taken, die te maken hebben met sociale media, promotionele acties, advertentiebeheer, cd-productie en nog veel meer. Voor je het weet dien je meer personeel in dienst te nemen, om ervoor te zorgen dat je niet ten onder gaat aan je eigen succes. Het spel is momenteel alleen beschikbaar voor Android en kost eenmalig 4,99 euro.

  • March to a Million
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.