Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt de applicatie Office Lens uit voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2017, 9:48 CategorieApplicaties

Microsoft heeft laten weten dat de applicatie Office Lens vanaf nu ook beschikbaar is voor de iPad van Apple. Eerder werd de app al uitgebracht voor iPhone, Android-apparaten en smartphones en tablets die op Windows Phone draaien.

Download Office Lens voor iPad

Het heeft even geduurd, maar vanaf vandaag kunnen ook iPad-eigenaars optimaal gebruikmaken van Office Lens op iPad. Eerder werd deze applicatie al uitgebracht voor iPhone, Android- en Windows Phone-apparaten. Het gaat hier om een universele app: dat betekent dat wanneer je de iPhone-versie al hebt, je de iPad-versie onder het kopje ‘aankopen’ aantreft binnen de App Store van Apple. Microsoft heeft ervoor gezorgd dat de software is voorzien van slimme functies, zoals Immersive Reader, waarmee je een document goed kunt lezen.

Wanneer een gebruiker een document, pagina of whiteboard heeft ingescand, dan zal Office Lens de tekst gaan lezen en de woorden gaan uitlichten op het scherm. De applicatie is nu dus te vinden in de App Store. Het gaat om versie 1.5, die je ook meteen voor je iPhone kunt downloaden. De app is iets meer dan 35 MB groot en neemt dus niet zo heel veel ruimte in op je iPad. Let wel op, want je hebt tenminste iOS 9 of hoger nodig om gebruik te kunnen maken van de software. Maar afgaande op de meest recente cijfers, hoeft dat geen probleem te zijn.

  • Office Lens
  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.