Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Surface Book pas in april te koop in Nederland’

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2017, 17:23 CategorieWindows

Eind vorig jaar liet Microsoft weten dat de populaire Surface Book vanaf begin 2017 in de Nederlandse winkels zou liggen maar dat idee lijkt op losse schroeven te staan. Uit nieuwe informatie zou blijken dat Microsoft de lancering uitgesteld heeft tot april.

Lancering Surface Book uitgesteld

Tweakers meldt dat zowel een webwinkel als een anonieme bron tegenover de website heeft aangegeven dat Microsoft pas in april begint met de verkoop van de Surface Book. Het originele plan was een verkoopstart op 16 januari, zo bleek uit pre-orderpagina’s van diverse online winkels. Een reden voor het uitstel is door zowel Microsoft als de bron niet gegeven.

Microsoft zelf geeft overigens aan dat er niets nieuws te melden is. Het Amerikaanse bedrijf houdt vast aan de belofte de Surface Book begin 2017 naar de Benelux te brengen. Of dit dan januari of april is wil het bedrijf niet zeggen.

In Nederland kunnen we meerdere varianten van de Surface Book verwachten. Het betreft zowel de nieuwe versie met Performance Base als de in 2015 gelanceerde modellen: de Core i5 Surface Book met Integrated Graphics en de Core i5 Surface Book met dGPU. Beide varianten zijn zogenaamde convertibles, waarbij het scherm losgekoppeld kan worden van het toetsenbord en je dus een tablet overhoudt.

De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekendgemaakt. In Duitsland is de adviesprijs van de Surface Book met Core i5 (8GB ram / 128GB ssd) onlangs verlaagd van 1649 naar 1401 euro. De versie met Core i7 (16GB ram / 512GB ssd) en Nvidia-gpu kost 2639 euro.

Meer informatie

Alle specificaties, features en prijzen vind je op de productpagina van de Microsoft Surface Book. Je kunt de notebook vergelijken met alle andere notebooks in onze tablet database.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.