Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola kondigt 26 februari mogelijk een nieuw toestel aan

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2017, 9:42 CategorieAndroid

Fabrikant Motorola heeft al uitnodigen verstuurd voor een presentatie die op 26 februari 2017 zal plaatsvinden tijdens Mobile World Congress 2017. Mogelijk kondigt de fabrikant tijdens dat evenement een nieuw toestel aan.

Nieuwe toestel van Motorola op komst – gerucht

De verwachting is dat Motorola in februari een nieuw toestel zal aankondigen. De fabrikant heeft namelijk uitnodigingen verstuurd voor een presentatie op 26 februari, een dag voordat Mobile World Congress 2017 van start gaat. De uitnodiging zie je hierboven staan: het is een toestel met de schaduw van de Basílica i Temple Expiatori de la Sagrada Família, een basiliek in Barcelona. Helaas is er op moment van schrijven weinig bekend over dit toestel en weten we dus ook niet wat de dochteronderneming van Lenovo zal gaan presenteren.

Tijdens Mobile World Congress worden er vaak veel smartphones en tablets gepresenteerd. De verwachting is dat LG en Samsung daar ook nieuwe toestellen zullen presenteren, zoals de LG G6 en de Samsung Galaxy S8. De kans is groot dat het apparaat van Motorola een midranger is, aangezien de highend-modellen vaak later in het jaar worden gepresenteerd. Het kan ook zijn dat het bedrijf meer Moto Mods aankondigt, aangezien de belofte gemaakt dat er in 2017 een hoop van die mods zullen gaan verschijnen. Een vijf weken weten we het zeker.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.