Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Asus ZenPad 3S 10 met 4G-verbinding opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 12:28 CategorieAndroid

Er is een nieuwe versie van de Asus ZenPad 3S 10 opgedoken op de website van de fabrikant, met afwijkende specs in vergelijking met het originele model. Zo heeft deze versie van de tablet een andere processor en toegang tot een 4g-netwerk.

Asus ZenPad 3S 10 met 4g-connectiviteit

Asus heeft een nieuwe versie van de Asus ZenPad 3S 10 op zijn website laten verschijnen. Het eerder gelanceerde model beschikt over een  hexacore MediaTek MT8716-chipset, geklokt op 2,1 GHz, terwijl het nieuwe model beschikt over een processor die is geklokt op 1,8 GHz, de hexacore Qualcomm Snapdragon 650-processor. Ook is er de Adreno 510-gpu (voor het verwerken van de grafische kwaliteiten van onder meer games), 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. De tablet is afgewerkt met metaal en is 6,75 mm dun.

Het apparaat weegt 490 gram en is voorzien van een riante accu (7.900 mAh), waardoor die zestien uur moet meegaan (150 uur in standby-stand). Ook is er ondersteuning voor 4g-netwerken (waardoor je er dus een sim-kaart in kunt stoppen) en is er een display van 9,7-inch, met een schermresolutie van 1536 bij 2048 pixels. Op de achterkant zit ook nog een acht megapixel-camera die niet is voorzien van een flitser. Aan de voorkant zit nog een camera van vijf megapixel. Het is niet bekend of Asus deze versie van de tablet naar Nederland zal brengen.

  • Delen:
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.