Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe chatbot voor Google Allo verstuurt gifjes naar gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2017, 9:26 CategorieApplicaties

Google heeft een nieuwe chatbot naar Google Allo gebracht, die gebruikers op basis van context de juiste gifjes kan doorsturen. De bot heet Lucky en biedt de gebruikers ook een knop aan die we ook op de zoekmachine van Google zien staan.

Nieuwe chatbot voor Google Allo

Google voegt constant nieuwe functies en onderdelen toe aan de chatapplicatie Google Allo. Vandaag is er wederom een update verschenen, die in het teken staat van Lucky. Lucky is een chatbot die op basis van context gifjes (grappige, bewegende plaatjes) kan doorsturen. Zeg je bijvoorbeeld tegen Lucky dat je van hem houdt (in het Engels), dan krijg je een gifje te zien die te maken heeft met liefde. De plaatjes worden willekeurig uitgekozen, zoals dat bijvoorbeeld ook gebeurt op Slack. Je weet dus nooit honderd procent zeker wat je te zien krijgt.

Lucky aanspreken is heel simpel. Je hoeft daarvoor alleen @lucky te gebruiken, gevolgd door een zin of een woord. Lucky zal zich dan melden en de gebruiker van een korte uitleg voorzien. Je kunt ook op de knop ‘I’m feeling lucky’ drukken, een knop die we ook tegenkomen op de zoekmachine van Google (het is er mogelijk ook een knipoog naar), waarna je een willekeurige gif ontvangt. Het is momenteel niet duidelijk of je de nieuwste versie van Google Allo nodig hebt voor Lucky, omdat ‘ie bij sommige mensen nog niet is opgedoken.

  • Google Allo
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.