Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie Chrooma Keyboard laat mensen naar gifjes zoeken

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2017, 9:36 CategorieApplicaties

De Chrooma Keyboard op Android is van een update voorzien en laat mensen nu zoeken naar gifjes. Ook kunnen die meteen verstuurd worden. Daarnaast zal het toetsenbord actief zijn best doen om de juiste emoji te voorspellen bij je teksten.

Update voor Chrooma Keyboard

De Chrooma Keyboard is een mooi alternatief voor Gboard en biedt gebruikers enkele opvallende mogelijkheden aan. Zo zal de kleur van het toetsenbord zich automatisch aanpassen aan de kleur van de app (net zoals de statusbalk dat doet) en kun je meerdere woordenboeken tegelijkertijd gebruiken. Maar Gboard begon steeds meer te lijken op Chrooma; daardoor is het hoog tijd voor een update en die is nu gekomen. Nu zal de app de juiste emoji proberen te voorspellen tijdens het typen en zullen de woordensuggesties accuraten moeten zijn.

Daarnaast kun je aangeven welke woorden er niet zo nodig in beeld hoeven te verschijnen qua voorspellingen en krijg je toegang tot een uitgebreid klembord van gekopieerde teksten (en kun je de teksten zelfs vastzetten). Daarnaast zal voortaan ook de navigatiebalk van kleur veranderen, krijg je sneller toegang tot onlangs gebruikte emoji, kun je sneller onlangs verzonden mediabestanden terugvinden en doorsturen en kun je gifjes opzoeken en verzenden. Je vindt Chrooma Keyboard nu in Google Play, waar de app gratis uit te proberen is.

  • Chrooma Keyboard
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.