Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo laat weten dat Animal Crossing is uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2017, 10:26 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de mobiele game op basis van Animal Crossing is uitgesteld naar het volgende financiële jaar. Het spel had eerst voor maart 2017 moeten verschijnen, maar verschijnt nu dus ergens na april 2017.

Geen Animal Crossing voor maart

Aanstaande donderdag verschijnt de tweede mobiele game van Nintendo op Android en iOS, genaamd Fire Emblem: Heroes. Vlak daarna had de mobiele versie van Animal Crossing moeten verschijnen. Maar het was akelig stil rondom de titel, waardoor nu werkelijk is geworden wat sommige mensen al dachten: het spel is uitgesteld. De game had oorspronkelijk voor 31 maart 2017 moeten verschijnen, maar is nu opgeschoven naar het volgende financiële jaar waardoor we hem dus ergens tussen 1 april 2017 en 1 maart 2018 kunnen verwachten.

Hoewel iOS-bezitters de game al hebben, moeten Android-gebruikers nog even wachten op Super Mario Run. Nintendo laat weten dat het spel ontzettend goed gepresteerd heeft, maar maakt verder niet bekend wat dat inhoudt. Ja, Mario Run is heel vaak gedownload, maar hoeveel van die mensen hebben ook daadwerkelijk 9,99 euro betaald voor de titel? Uit extern onderzoek blijkt het slechts om drie procent van de spelers te gaan, wat een ontzettend laag aantal is. Laten we hopen dat Fire Emblem: Heroes het straks beter gaat doen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.