Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nougat-update nu beschikbaar voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2017, 9:07 CategorieAndroid

Vlak voor het einde van het jaar heeft fabrikant OnePlus de Nougat-update vrijgegeven voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T. Beide apparaten zouden voor de jaarwisselingen de update ontvangen en de fabrikant heeft zich, wellicht op de valreep, aan zijn woord gehouden.

Download de Nougat-update voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Eerder dit jaar beloofde OnePlus de Nougat-update voor zowel OnePlus 3 als OnePlus 3T vrij te geven voor de jaarwisseling. Hoewel er in december veel updates verschenen voor beide apparaten, liet Android 7.0 Nougat telkens op zich wachten. Maar aan dat wachten is een einde gekomen. Want, wellicht een beetje op de valreep, vlak voordat het jaar ten einde kwam, lanceerde het bedrijf alsnog de update voor de Android-phablets. Het gaat om een nieuwe versie van het OxygenOS, dat is gebaseerd op Nougat, namelijk OxygenOS 4.0.

OnePlus meldt op zijn eigen forum dat de update over-the-air wordt uitgebracht. Het kan zijn dat je de update al hebt ontvangen, maar de kans is groot dat je er nog op moet wachten. Je hoeft hier eigenlijk niets voor te doen: houd het toestel dat je hebt in de gaten en check of je niet een notificatie gemist hebt. Mocht je echt niet kunnen wachten en heb je een OnePlus 3T in huis, dan kun je je ook nog altijd aanmelden voor de open bèta. Die software kun je hier downloaden (let op, je downloadt een zip-bestand) en installeren op je phablet.

 • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

 1. T.A Blet
  10 januari, 2017 om 1:02

  10 Januari en nog steeds geen update voor mijn 3T.
  Lees net dat de 3 al weer een update heeft gehad….

  Zucht!

 2. bert
  12 januari, 2017 om 12:43

  ik heb een 3 maar geen update ontvangen ook geen kleine . Mijn OxygenOS is 3.2.8 Ik hoop de 4.0 snel te mogen ontvangen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.