Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Nvidia Shield Tablet krijgt binnen enkele weken Nougat-update

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2017, 10:07 CategorieAndroid

Fabrikant Nvidia heeft laten weten dat de Nvidia Shield Tablet binnen nu en enkele weken de update naar Android 7.0 Nougat zal ontvangen. Wanneer de update precies zal arriveren, is op moment van schrijven helaas nog niet bekend.

Nougat voor de Nvidia Shield Tablet

Sinds kort kunnen eigenaars van een Nvidia Shield Android TV de update naar Android 7.0 Nougat downloaden naar hun mediaspeler. Dus vragen eigenaars van een Nvidia Shield Tablet of Shield Tablet K1 zich af waar de update voor hun geliefde tablet blijft. Daar is helaas nog geen aankondiging over gedaan. Wel is er via de sociale media van de fabrikant naar buiten gebracht dat de tablets binnen nu en enkele weken mogen rekenen op de update naar Android 7.0 Nougat, maar een precieze datum is helaas nog niet vrijgegeven.

Verder is er ook nog niet bekend wat Nvidia zelf zal toevoegen aan de mogelijkheden van de Nvidia Shield Tablet en Shield Tablet K1. Niet alleen staat de fabrikant erom bekend vaak snel met updates aan te komen voor hun apparaten, ook worden er vaak nog allerlei opties aan het arsenaal van de apparaten toegevoegd. Opties waar Google nog niet aan had gedacht of opties die beter zijn uitgewerkt dan de mogelijkheden die Google heeft geïntroduceerd met een nieuwe Android-versie. Het wachten is nu op op de update.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.