Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onaangekondigde Samsung tablet ontvangt bluetooth-certificaat

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2017, 9:19 CategorieAndroid

Een onaangekondigde Samsung tablet is voorzien van een bluetooth-certificatie. Mogelijk gaat het hier om de Galaxy Tab S3. Eerder ontving de onbekende tablet al een certificatie voor wifi; komt de release van de Tab S3 dan toch dichterbij?

Samsung tablet ontvangt certificaten

Een dag nadat de onaangekondigde Samsung tablet SM-T825 is voorzien van een wifi-certificaat, ontvangt dezelfde tablet een certificaat voor de bluetooth-verbinding. Het gaat hier om een tablet met een Super Amoled-scherm van 9,7-inch. Mogelijk is dit de Samsung Galaxy Tab S3 waar het bedrijf al maanden aan zou werken achter de schermen. Mocht dit het geval zijn, dan lijkt het erop dat de aankondiging nabij is. De bluetooth-versie die de tablet ondersteunt is bluetooth 4.2. Verder zijn er geen specificaties naar buiten gekomen via de instantie.

Helaas weten we momenteel bar weinig over de Samsung Galaxy Tab S3. Waarschijnlijk krijgen we die specs voorlopig ook niet te horen, omdat de verwachting is dat de tablets pas in de zomer van 2017 gelanceerd zullen worden. Samsung heeft afgelopen zomer namelijk nieuwe versie van de Galaxy Tab S2 uitgebracht; en meestal zit er een jaar tussen de release van de Tab S-tablets. Verder is de verwachting dat de Tab S3 veel designelementen en features zal gaan krijgen van de populaire Samsung Galaxy S7, maar dat staat helaas nog niet vast.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.