Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 ontvangt de update naar OxygenOS 4.0.1

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2017, 9:59 CategorieAndroid

De OnePlus 3 ontvangt zijn eerste update na de release van OxygenOS 4.0, die het systeem Android 7.0 Nougat gaf.  De nieuwe update heeft versienummer 4.0.1 en brengt geen grote functies met zich mee, helaas.

Download de update voor OnePlus 3

Sinds de laatste dag van het nieuwe jaar kunnen eigenaars van een OnePlus 3 de Android 7.0 Nougat-update downloaden voor hun toestellen. Inmiddels zijn we ruim een week verder in het nieuwe jaar en zien we dat de fabrikant wederom een update heeft uitgebracht voor de grote smartphone, ditmaal OxygenOS 4.0.1. De update staat vooral in het teken van prestatieverbeteringen en bugfixes en brengt dus geen grote, nieuwe functies met zich mee. Zo moet de nabijheidssensor tijdens het bellen weer gewoon zijn werk normaal kunnen doen.

Helaas kan het zijn dat de wifi-verbinding nog altijd niet vlekkeloos werkt. Mocht je problemen tegenkomen met die verbinding, dan doe je er goed aan het bedrijf te voorzien van feedback. Zodoende kunnen ze de problemen snel opsporen en oplossen. Daarnaast is het zo dat niet alle apps altijd gedownload kunnen worden uit Google Play. Daarvoor kun je terecht bij de probleemoplossen van Google, aangezien dit geen specifiek probleem is van de OnePlus 3. De update wordt nu uitgerold naar iedereen en kan dus elk moment aankomen op je smartphone.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.