Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaars willen Moto Z veranderen in een walkietalkie

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2017, 9:49 CategorieAccessoires

Op Indiegogo staat nu een project waarmee je de Motorola Moto Z kunt omtoveren tot een walkietalkie, via het Moto Mods-programma. Maar omdat te bewerkstelligen, is er geld nodig. En deze ontwikkelaars kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Maak van je Moto Z een walkietalkie

Eén van de meest interessante aspecten aan de Moto Z-serie van Motorola en Lenovo, is dat je er zelf accessoires voor kunt kopen, in de vorm van Moto Mods, waarmee je de mogelijkheden van je toestel uitbreidt. Zo zijn er modules waarmee je een beter speakergeluid kunt genereren, maar ook modules waardoor je betere foto’s kunt maken met je smartphone. Nu is er een groepje ontwikkelaars opgedoken die van je smartphone een walkietalkie willen maken. De groep is op zoek naar mensen die hen willen steunen via de site Indiegogo.

Wanneer je de Moto Z uitrust met deze accessoire, dan kun je dus met andere walkietalkies communiceren en bellen, zonder dat het geld kost. Daarnaast willen de makers de verbinding gebruiken voor het versturen van versleutelde berichten, of dat nou een stem- of een geschreven bericht is. Dit project begon als een accessoire voor de inmiddels geannuleerde Project Ara-smartphone van Google. Dat was een modulaire telefoon waar gebruikers zelf modules aan konden toevoegen om de telefoon dus vorm te geven zoals zijn voor ogen hadden.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.