Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Huawei zal zijn eigen Google Tango-smartphone uitbrengen

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2017, 9:41 CategorieAndroid

Huawei heeft laten weten dat het bedrijf straks ook zelf zijn eigen Google Tango-smartphone wil gaan uitbrengen, maar wanneer is onduidelijk. Het apparaat zou dan moeten gaan lijken op de Lenovo Phab2 Pro en de onlangs aangekondigd Asus ZenFone AR.

Project Tango-telefoon van Huawei op komst

Op dit moment zijn de grote smartphones die de augmentedreality-technologie van Google, Google Tango, ondersteunen op één hand te tellen. Dit zijn de Lenovo Phab2 Pro en de onlangs aangekondigde Asus ZenFone AR. Maar Huawei heeft inmiddels bevestigd ook aan een dergelijke phablet te werken. Helaas is dat ook meteen alles dat het bedrijf daarover te melden heeft. Er is geen releasedatum vrijgegeven en ook de specificaties van het apparaat laten nog op zich wachten. Maar de verwachting is dat het toestel op de andere twee gaat lijken.

Ondertussen bouwt de concurrentie verder aan het portfolio Google Tango-smartphones. Zo maakte Lenovo onlangs bekend te werken aan nieuwe Moto Mods waarmee Tango-functies kunnen worden gepresenteerd voor bijvoorbeeld de Motorola Moto Z-lijn. Ook zou er nog gewerkt worden aan een nieuwe Tango-telefoon. Google maakte deze week ook bekend dat er in de komende maanden veel meer Tango-apps zullen verschijnen, waardoor de aanschaf van dergelijke toestellen ook ineens een stuk interessanter lijken dan nu helaas het geval is.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.