Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook de Sony Xperia Z4 Tablet ontvangt de update naar Nougat

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 9:36 CategorieAndroid

Sony heeft via Twitter laten weten dat ook de Sony Xperia Z4 Tablet is voorzien van de update naar Android 7.0 Nougat. De uitrol van de update is inmiddels begonnen en kan binnen nu en enkele weken aankomen op de goed beoordeelde tablet van het bedrijf.

Nougat voor de Sony Xperia Z4 Tablet

Sony is de laatste tijd bezig om zijn recente en meer highend-toestellen te voorzien van Android 7.0 Nougat. Eerder deze maand verscheen de update al voor een aantal smartphones, waaronder bijvoorbeeld de complete Sony Xperia Z5-lijn. Deze week is ook de uitrol begonnen voor de Sony Xperia Z4 Tablet. Deze tablet is nog altijd een favoriet binnen de Android-gemeenschap vanwege zijn veelzijdigheid en ook hier op Tablets Magazine zijn we enorm te spreken over het apparaat. Daarover kun je alles lezen in onze recensie van het product.

In de tweet van Sony heeft het bedrijf ook een korte video gepubliceerd waarin je alle veranderingen op een rij te zien krijgt. De Sony Xperia Z4 Tablet draaide al op Android 6.0 Marshmallow, wat ook een enorm fijne versie van het Android-besturingssysteem is. Daar hebben eigenaars van de tablet zo’n vijf maanden op moeten wachten. Nu hebben diezelfde eigenaars drie maanden moeten wachten totdat het team van Sony klaar was voor een release. De update wordt nu uitgerold naar iedereen en kan binnen nu en enkele weken aankomen.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.