Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook de ZTE Blade V8 Pro is een betaalbare dualcamera-phablet

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 9:21 CategorieAndroid

ZTE heeft tijdens CES 2017 een betaalbare phablet met een dualcamerasysteem aangekondigd, genaamd de ZTE Blade V8 Pro. Op de achterkant zitten twee camera’s van 13,3-inch, terwijl we onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon-processor aantreffen.

Dit is de ZTE Blade V8 Pro

Naast de Honor 6X en de Asus ZenFone Zoom 3, is er wederom een betaalbare phablet met een dualcamerasysteem aangekondigd: de ZTE Blade V8 Pro. Het apparaat moet ongeveer 230 (217 euro) gaan kosten en gebruikers twee camera’s van 13,3 megapixel aan gaan bieden. Ook is er een scherm vsan 5,5-inch en een processor van Snapdragon aanwezig, de 625. Daarnaast is de phablet in staat video’s in 4K op te nemen (wat de Zoom 3 niet kan) en is er een frontcamera van acht megapixel. De resolutie van het scherm is 1080 bij 1920 pixels.

Onder dat scherm zit een knop met daarin een vingerafdrukscanner verwerkt. De ZTE Blade V8 Pro kan zelfs aparte apps openen op basis van de vinger die je gebruikt op de lezer. Wel moet je even op de knop drukken voordat de telefoon je vinger herkent. De phablet is van metaal gemaakt en is voorzien van een rubberen achterkant, wat het geheel een stevig omhulsel moet geven. Verder is er een accu van 3140mAh, 3GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. Ook is er ruimte voor een micro-sd-kaart.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.