Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit zijn de oorzaken van de problemen van de Galaxy Note 7

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 9:12 CategorieAndroid

Samsung heeft in de nacht van zondag op maandag Nederlandse tijd bekendgemaakt wat de oorzaken van de problemen van de Galaxy Note 7 zijn. Vorig jaar werd het toestel van de markt gehaald vanwege brandgevaar.

Galaxy Note 7: de oorzaken van de problemen

Samsung heeft naar buiten gebracht wat nou de oorzaken van de problemen van de Galaxy Note 7 zijn. Oorzaken, omdat er dus meerdere dingen niet goed waren gegaan. Eén van de problemen heeft te maken met de accu. Bovenin zat een kwetsbaarheid waardoor er kortsluiting kon ontstaan. Later werd er een andere Note 7-variant uitgebracht die ook problemen bleek te hebben met de accu: er kon brand ontstaan door de manier van lassen tijdens het fabriceren. Daarnaast hadden niet alle toestellen de benodigde isolatietape.

Samsung heeft in de afgelopen maanden met zevenhonderd mensen gewerkt aan deze onderzoeksresultaten. Er zijn zo’n tweehonderdduizend toestellen getest. Ook is er gekeken naar ongeveer dertigduizend batterijen voor die toestellen. Bovendien hebben ook drie externe bedrijven meegewerkt aan dit onderzoek. Samsung heeft ook een uitgebreide infographic naar buiten gebracht waarin de problemen worden uitgelegd. Die infographic hebben we in z’n geheel overgenomen en hieronder geplaatst.

Ondertussen werkt Samsung hard aan een nieuwe versie van de Galaxy Note, die mogelijk later dit jaar verschijnt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.