Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvolger Honor 8 te zien bij Chinese keuringsdienst’

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 10:49 CategorieAndroid

Mogelijk is de opvolger van de Honor 8-smartphone gespot bij de Chinese keuringsdienst. Dit toestel krijgt een 5,7″-scherm met zich mee. Dat is een halve inch groter dan zijn voorganger, die beschikt over een scherm van 5,2-inch.

Is dit de opvolger van de Honor 8?

Honor zou op dit moment werken aan een opvolger van de Honor 8. Dat is een smartphone met een scherm van 5,2-inch, die sinds eind vorig jaar ook te koop is in Nederland. Maar schijnt de fabrikant mogelijk te werken aan de opvolger van dit toestel. Er is namelijk een Honor-phablet gespot bij de Chinese keuringsdienst, de TENAA. Dit apparaat beschikt over redelijk indrukwekkende specificaties. Het scherm zou in elk geval veel groter moeten worden en van 5,2-inch naar 5,7-inch gaan, aldus de notering in de database.

Bekijk ook  'Huawei Enjoy 7S komt als Huawei PSmart naar Europa'

Hoewel de processor niet wordt genoemd op de pagina, is de kans aanwezig dat deze Honor zal beschikken over de Kirin 960-chip, die Huawei onlangs heeft aangekondigd. Wel zou er 6 GB aan werkgeheugen aanwezig moeten zijn, evenals 128 GB aan interne opslagruimte. Die ruimte zou uitbreidbaar zijn tot 128 GB met een micro-sd-kaart. Daarnaast zouden er twee camera’s op de achterkant zitten: eentje van twaalf en eentje van twee megapixel. De resolutie van het scherm zou 2560 bij 1440 zijn, terwijl de accu een vermogen heeft van 3900mAh.

  • Delen:
Honor 6X
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.