Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvolger Honor 8 te zien bij Chinese keuringsdienst’

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 10:49 CategorieAndroid

Mogelijk is de opvolger van de Honor 8-smartphone gespot bij de Chinese keuringsdienst. Dit toestel krijgt een 5,7″-scherm met zich mee. Dat is een halve inch groter dan zijn voorganger, die beschikt over een scherm van 5,2-inch.

Is dit de opvolger van de Honor 8?

Honor zou op dit moment werken aan een opvolger van de Honor 8. Dat is een smartphone met een scherm van 5,2-inch, die sinds eind vorig jaar ook te koop is in Nederland. Maar schijnt de fabrikant mogelijk te werken aan de opvolger van dit toestel. Er is namelijk een Honor-phablet gespot bij de Chinese keuringsdienst, de TENAA. Dit apparaat beschikt over redelijk indrukwekkende specificaties. Het scherm zou in elk geval veel groter moeten worden en van 5,2-inch naar 5,7-inch gaan, aldus de notering in de database.

Hoewel de processor niet wordt genoemd op de pagina, is de kans aanwezig dat deze Honor zal beschikken over de Kirin 960-chip, die Huawei onlangs heeft aangekondigd. Wel zou er 6 GB aan werkgeheugen aanwezig moeten zijn, evenals 128 GB aan interne opslagruimte. Die ruimte zou uitbreidbaar zijn tot 128 GB met een micro-sd-kaart. Daarnaast zouden er twee camera’s op de achterkant zitten: eentje van twaalf en eentje van twee megapixel. De resolutie van het scherm zou 2560 bij 1440 zijn, terwijl de accu een vermogen heeft van 3900mAh.

  • Delen:
Honor 6X
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.