Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OxygenOS 4.0.2 wordt nu uitgerold naar OnePlus 3 en OnePlus 3T

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2017, 9:58 CategorieAndroid

OnePlus heeft laten weten dat er wederom een update beschikbaar is voor zowel de OnePlus 3 als de OnePlus 3T, namelijk OxygenOS 4.0.2. De update verhelpt de problemen met de wifi-verbinding helaas niet, dus daar zul je nog even op moeten wachten.

Download OxygenOS 4.0.2

Fabrikant OnePlus heeft laten weten dat eigenaars van een OnePlus 3 of OnePlus 3T, elk moment de update naar OxygenOS 4.0.2 mogen verwachten. Die update wordt nu namelijk uitgerold. Helaas worden nog niet alle problemen met de software opgelost. Heb je bijvoorbeeld problemen met de wifi-verbinding, dan kun je erop rekenen dat die problemen aanhouden. Ook is er op moment van schrijven nog geen bekende oplossing die je daar bij zou kunnen helpen. Wel is het probleem met betrekking tot Google Play eindelijk opgelost.

Voorheen was het niet altijd mogelijk apps te downloaden uit Google Play, maar dat zou nu dus weer mogelijk moeten zijn. Verder heeft OnePlus geen grote veranderingen doorgevoerd. Er zijn nog wel wat bugfixes en prestatieverbeteringen aanwezig. Ook komen we in de changelog dingen tegen die we de vorige keer al zagen, dus we hebben echt met een kleine update te maken. Ondertussen is het ook nog wachten op een update die het probleem met de accu oplost: die kan namelijk sneller leeglopen na de update naar Android 7.0 Nougat.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.