Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Patent van LG toont opvouwbare tablet (of uitklapbare smartphone)

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2017, 9:38 CategorieAndroid

LG heeft een patent ingediend voor een opvouwbare tablet (of uitklapbare smartphone) die nog wel eens echt uitgebracht kan worden. Dat meldt de geruchtenmolen op dit moment: het toestel zou later dit jaar moeten verschijnen.

Opvouwbare tablet van LG

In de afgelopen maanden hebben we veel opvouwbare tablets voorbij zien komen. Vandaag is het de beurt aan een variant van LG, die in een patent van het bedrijf wordt beschreven. Als we de geruchtenmolen mogen geloven, dan wordt dit toestel in het vierde kwartaal van 2017 uitgebracht. In het patent is te zien hoe de opvouwbare tablet precies zou werken. Wanneer de tablet in smartphonemodus is, zal er aan één kant geen gedeelte van het scherm zitten. Daar zou LG bijvoorbeeld een camera of vingerafdrukscanner kunnen plaatsen.

Aan de andere kant zou het scherm dus wel doorlopen, in de vorm van een soort Edge-display. Aan die kant zouden er digitale knoppen geplaatst kunnen worden — bijvoorbeeld knoppen voor het bedienen van de muziekspeler. Wanneer de tablet in tabletmodus is, dan wordt de streep aan de rechterkant (met mogelijk de camera en scanner) overdekt door het scherm. Het wachten is nu totdat de fabrikant het apparaat daadwerkelijk presenteert. Dat kan best snel gebeuren, wanneer de geruchtenmakers ook echt gelijk blijven te hebben.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.