Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Duel verschijnt uit het niets, is nu beschikbaar op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 9:34 CategorieGaming

The Pokémon Company heeft uit het niets een nieuwe Pokémon-game uitgebracht voor zowel Android als iOS, genaamd Pokémon Duel. Dit is een strategisch bordspel met in de hoofdrol de honderden verschillende monsters uit de Pokémon-reeks.

Pokémon Duel nu te downloaden

Pokémon Duel is vanaf nu te downloaden uit Android en iOS. The Pokémon Company heeft de game niet van tevoren aangekondigd, waardoor de lancering eigenlijk een beetje verrassend is. Duel is een strategisch bordspel: zo’n spel dat je gemakkelijk oppakt, maar later veel meer diepgang biedt dan je in eerste instantie verwacht. Het doel in het spel is je tegenstander te verslaan door één van jouw Pokémon aan de kant van de tegenstander te krijgen. Jullie krijgen daar allebei zes Pokémon voor en kunt vervolgens alle dingen aanpassen en bewerken.

De gameplay moet zo redelijk divers blijven tijdens het spelen. Je moet je namelijk constant verdedigen tegen aanvallen van de tegenstanders, terwijl je zelf ook een aanval plant of uitvoert. Niet alleen de strategie is belangrijk, ook de vormgeving van je team doet ertoe (net zoals dat geldt voor de traditionele Pokémon-games). Sommige beesten kunnen evolueren, je hebt rekening te houden met speciale vaardigheden – noem maar op. Pokémon Duel is een free-to-play-titel die nu te downloaden is voor zowel Android als iOS.

  • Pokémon Duel
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.