Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon GO wordt voorzien van meer nieuwe Pokémon uit Johto

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2017, 9:27 CategorieGaming

Het blijkt te gaan om een oud nieuwsbericht. In de nieuwsbrief werd verwezen naar een bericht van 12 december en die datum hebben we over het hoofd gezien. Excuses voor de verwarring.

The Pokémon Company heeft via een nieuwsbrief bekendgemaakt dat er meer nieuwe Pokémon aan het spel Pokémon GO zijn toegevoegd. Het bedrijf laat weten dat trainers vanaf nu de nieuwe beesten, uit de Johto-regio, kunnen tegenkomen.

Meer Pokémon uit Johto voor Pokémon GO

Dit weekend heeft The Pokémon Company een nieuwsbrief de deur uit gedaan met daarin het laatste Pokémon-nieuws. In die nieuwsbrief worden aankondigingen gedaan voor en over álle Pokémon-games, dus zeker ook over het nog steeds populaire GO-spel. In de brief kun je deze keer lezen dat er meer Pokémon uit de Johto-regio zijn toegevoegd aan Pokémon GO. Ze zullen nu ook daadwerkelijk in het wild gevangen kunnen worden, waardoor je dus niet afhankelijk bent van de eieren die je dient op te halen en daarna dient uit te broeden.

Het is op moment van schrijven echter niet bekend om welke Pokémon het precies gaat. De Pokémon uit de Johto-regio die nu al beschikbaar zijn, zijn Cleffa, Igglybuff, Pichu, Togepi, Elekid, Magby en Smoochum. En dat zijn vreemde keuzes, aangezien die allemaal pre-evolutions zijn van Pokémon die in de eerste generatie zijn geïntroduceerd. De algemene populariteit mag dan wel misschien zijn afgenomen: maar de groepen fans die dit spel nog spelen zullen er ongetwijfeld ontzettend blij mee zijn.

 • Pokémon Go
 • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

 1. MrGoLdFaCe
  31 januari, 2017 om 14:44

  Als de nieuwsbrief goed gelezen werd, ging het over de in December released baby pokémon.. geen nieuwe op dit moment.
  Eerst lezen dan artikel schrijven..
  Nepnieuws!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.