Pokémon GO wordt voorzien van meer nieuwe Pokémon uit Johto

30 januari 2017 1 Minuut 1 Reacties
pokemon-go-togepi

The Pokémon Company heeft via een nieuwsbrief bekendgemaakt dat er meer nieuwe Pokémon aan het spel Pokémon GO zijn toegevoegd. Het bedrijf laat weten dat trainers vanaf nu de nieuwe beesten, uit de Johto-regio, kunnen tegenkomen.

Meer Pokémon uit Johto voor Pokémon GO

Dit weekend heeft The Pokémon Company een nieuwsbrief de deur uit gedaan met daarin het laatste Pokémon-nieuws. In die nieuwsbrief worden aankondigingen gedaan voor en over álle Pokémon-games, dus zeker ook over het nog steeds populaire GO-spel. In de brief kun je deze keer lezen dat er meer Pokémon uit de Johto-regio zijn toegevoegd aan Pokémon GO. Ze zullen nu ook daadwerkelijk in het wild gevangen kunnen worden, waardoor je dus niet afhankelijk bent van de eieren die je dient op te halen en daarna dient uit te broeden.

Het is op moment van schrijven echter niet bekend om welke Pokémon het precies gaat. De Pokémon uit de Johto-regio die nu al beschikbaar zijn, zijn Cleffa, Igglybuff, Pichu, Togepi, Elekid, Magby en Smoochum. En dat zijn vreemde keuzes, aangezien die allemaal pre-evolutions zijn van Pokémon die in de eerste generatie zijn geïntroduceerd. De algemene populariteit mag dan wel misschien zijn afgenomen: maar de groepen fans die dit spel nog spelen zullen er ongetwijfeld ontzettend blij mee zijn.

Pokémon Go

Reacties (1)