Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Prijs Samsung Galaxy S8 zou rond 850 euro liggen’

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2017, 23:23 CategorieAndroid

De prijs van de nieuwe Samsung Galaxy S8 zou rond de 850 euro komen te liggen. Het nieuwe vlaggenschip wordt waarschijnlijk in februari of maart onthuld.

Duurder dan Galaxy S7

De uitgelekte prijs is een stuk hoger dan de prijzen van de Galaxy S7 en de S7 Edge (hierboven afgebeeld). Die gingen voor rond de 700 en 800 euro de winkels in. GSM Arena meldt dit nieuws op gezag van een anonieme twitteraccount, die vaker betrouwbare informatie over toekomstige toestellen heeft verspreid.

Ook duurder dan iPhone

De genoemde prijs is die van de ‘kleine’  Galaxy S8, die een scherm van ‘slechts’  5,7 inch zou krijgen. Er zou ook nog een grotere Galaxy S8 Plus komen, die niet alleen een groter scherm krijgt, maar ook een hogere prijs: 100 euro meer. Daarmee is het nieuwe telefoonduo prijziger dan de iPhones.

Pas in april in de winkels

Voorts vermelden geruchten dat Samsung het Mobile World Congress overslaat voor de presentatie van het nieuwe vlaggenschip, maar aan journalisten wel een korte blik gunt op het design van de nieuwe Galaxy S8. Pas eind maart zouden de nieuwe Galaxy S8 en S8 Plus officieel worden gepresenteerd, waarna ze een maand later in de winkels zijn te vinden.

Geen homeknop

De geruchtenmachine over de Galaxy S8 draait al maanden op volle toeren. Samsung zou de homeknop onder het scherm bij dit toestel voor het eerst in deze reeks laten vervallen. Opnieuw wordt gekozen voor een Edge-ontwerp, met een scherm dat over de zijkanten heen buigt. Bij al het nieuws zou er één ding ongewijzigd blijven: het bij veel smartphonebezitters bijzonder geliefde 3,5 mm oortelefoongaatje, dat bij de iPhone 7 Plus voor het eerst ontbreekt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.