Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Renders van phablet ZTE Blade V8 Pro uitgelekt in Rusland

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2017, 22:04 CategorieAndroid

Een Russische website heeft renders te pakken gekregen van een nieuwe phablet van ZTE. De Blade V8 Pro krijgt een 5,5-inch scherm.

Wellicht wordt de phablet deze week nog op de CES in Las Vegas onthuld. Behalve de renders, is ook een complete lijst met hardwarespecificaties uitgelekt.

Twee camera’s op de achterkant

De Blade V8 Pro lijkt volstrekt niet op de Blade V8 (zonder Pro), die eveneens door de Russen is onthuld. De Pro-versie krijgt wel, net als de ‘gewone’  Blade V8, twee camera’s op de achterkant. Die zitten onder elkaar en er zit een verticaal metalen frame omheen. De achterkant van het toestel is van plastic.

Snapdragon 625

De telefoon heeft een scherm van 5,5-inch, de ondergrens van de phabletcategorie. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 pixels. Het wordt beschermd door 2.5D Gorilla Glass 3. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 625-processor. Dit is een achtkernige, op 2Ghz geklokte Cortex A53-CPU.

Android Marshmallow

De processor wordt ondersteund door 3GB ram. De phablet biedt 32GB opslaggeheugen, uitbreidbaar via een geheugenkaart, en ondersteunt lte-verbindingen. Achter zitten twee 13-megapixelcamera’s ingebouwd, met autofocus en 4K videorecording. Aan de voorkant is een 8-megapixelcamera. De zaak wordt in leven gehouden door een 3140 mAh batterij. Android 6.0 Marshmallow is het besturingssysteem waar deze telefoon op draait.

Midrangeprijs

De phablet weegt 185 gram en wordt in Amerika voor 230 dollar verkocht. Dat is, gezien de midrange specificaties, een prijs die bij dit segment hoort. Of de ZTE Blade V8 Pro ook in Nederland wordt verkocht en voor welke prijs, is nog even afwachten; ZTE heeft hierover nog geen informatie bekendgemaakt. Maar het hele toestel moet nog officieel worden aangekondigd, dus wellicht horen we dat nog tijdens de CES.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.