Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung begint uitrol Android 7.0 Nougat voor Galaxy S7 (Edge)’

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 9:31 CategorieAndroid

Samsung schijnt te zijn beginnen met de uitrol van Android 7.0 Nougat. Enkele eigenaars van een S7 melden dat ze de update hebben ontvangen. Samsung heeft echter nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de software-upgrade.

Nougat voor de Galaxy S7

Vorige week maakte Samsung bekend dat de bèta van Android 7.0 Nougat voor de Galaxy S7 (Edge) ten einde is gekomen en meldde het bedrijf dat de software-upgrade snel zal worden uitgebracht voor iedereen. Maar een datum werd destijds niet gegeven. Nu lijkt het erop dat de uitrol is begonnen, aangezien enkele eigenaars van de smartphone hebben aangeven die update te hebben ontvangen. Echter, Samsung heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over de software-upgrade, waardoor we hier nog even een slag om de arm houden.

Maar het kan dus zijn dat je één dezer dagen de langverwachte update naar Nougat ontvangen voor de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge. De versie die op je smartphone wordt geïnstalleerd is versie G935FXXU1DPLR. Naast Android 7.0, neemt die update ook meteen de nieuwste beveiligingsupdate met zich mee. Dat is mogelijk ook meteen de reden dat het iets langer duurt voordat de update verschijnt. Waarschijnlijk maakt de elektronicagigant snel bekend wanneer de uitrol dan écht van start zal gaan — tot die tijd moeten we het met dit bericht doen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.