Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung bevestigt komst Samsung Galaxy Note 8

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2017, 13:37 CategorieAndroid

Samsung heeft bevestigd te werken aan de opvolger van de geflopte Samsung Galaxy Note 7, de Samsung Galaxy Note 8. Het bedrijf belooft een veiliger en beter apparaat op de markt te brengen, maar geeft verder geen details.

Samsung Galaxy Note 8 op komst

Deze week heeft Samsung laten weten wat er nu precies scheelde aan de geflopte Samsung Galaxy Note 7. Bij het eerste model was er een probleem met de batterij, terwijl het tweede model werd geteisterd door een fabricagefout, die ook weer betrekking had op de accu van het apparaat. Daardoor ontstond de vraag of er nog ooit een opvolger zou uitkomen op de Note 7. Daar heeft de fabrikant inmiddels antwoord op gegeven. Er komt inderdaad nog een Samsung Galaxy Note 8 aan, maar details zijn momenteel schaars op het apparaat.

Wel heeft het bedrijf al gezegd dat deze nieuwe Note zowel beter als veiliger zal zijn dan zijn voorganger en eerlijk gezegd mogen we ook niet anders verwachten. Het is nog maar de vraag in hoeverre de consument vertrouwen heeft in het merk van de Galaxy Note — de tijd zal het ons leren. Wat vast staat, is dat Samsung er in elk geval alles aan zal doen om het vertrouwen van de consumenten terug te winnen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.