Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt beveiligingsupdate januari uit voor vlaggenschepen

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2017, 9:32 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat de beveiligingsupdate voor januari nu wordt uitgerold voor de vlaggenschepen van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Helaas heeft het bedrijf geen complete lijst met Android-toestellen vrijgegeven, dus zul je je apparaat goed in de gaten moeten houden.

Beveiligingsupdate januari van Samsung

Vlak nadat Google de beveiligingsupdate voor januari heeft vrijgegeven voor Pixel- en Nexus-modellen, doet Samsung dat ook. Deze update zal verschijnen voor alle vlaggenschepen van het bedrijf, maar helaas is er geen lijst beschikbaar waarop al die smartphones en tablets bij naam genoemd worden. Houd dus je Android-apparaat de komende dagen goed in de gaten, aangezien je dus een notificatie kunt krijgen dat je een update kunt downloaden. Naast de updates die Google heeft aangeleverd, zal Samsung ook specifieke onderdelen repareren.

Deze specifieke onderdelen hebben alleen te maken met de toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant. In totaal gaat het om 28 kwetsbaarheden die alleen op de Samsung-toestellen tegengekomen zijn. De update wordt over-the-air aangeboden, waardoor je die dus kunt uitvoeren zonder je smartphone aan een pc te koppelen. Onlangs heeft ook fabrikant LG bekendgemaakt wat er in de beveiligingsupdate van deze maand zit, maar die update is helaas nog niet vrijgegeven. Wanneer dat wel gaat gebeuren, is momenteel niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.