Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S8 krijgt wel een koptelefoonaansluiting’

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2017, 9:16 CategorieAndroid

Naar verluidt krijgt de Samsung Galaxy S8 wel degelijk een koptelefoonaansluiting, meldt de redactie van de Android-website Android Police. Dat baseert de redactie op een bron die in het verleden vaker correcte informatie vroegtijdig naar buiten bracht.

Koptelefoonaansluiting voor de Samsung Galaxy S8 – gerucht

Vorige maand kwam in het nieuws dat de Samsung Galaxy S8 geen koptelefoonaansluiting zou krijgen. Dat zou te maken hebben met een nieuwe trend en het idee dat de fabrikant nieuwe draadloze oordoppen zou willen introduceren. Inmiddels is dat verhaal alweer wat bijgedraaid en zijn er renders en aanstaande hoesjes gelekt, die mogelijk meer verklappen over het design van het toestel. In die renders is een opening voor een koptelefoonaansluiting zichtbaar. De redactie van Android Police is daarom op onderzoek uitgegaan.

De doorgaans goed ingelichte redactie meldt nu dat de kans zeker aannemelijk is dat de Samsung Galaxy S8 een aansluiting voor een koptelefoon krijgt en baseert dat idee niet op de gelekte renders. In plaats daarvan vertrouwt de website een onbekende bron die in het verleden vaker juiste dingen vroegtijdig naar buiten heeft gebracht. Zeker weten doen we het pas wanneer Samsung het apparaat aankondigt. Dit kan in februari gebeuren, tijdens de Mobile World Congress in Barcelona, of in april, wanneer Samsung zelf een evenement organiseert.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.