Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S3 wordt tijdens MWC 2017 aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2017, 10:39 CategorieAndroid

Een bron uit Zuid-Korea ‘bevestigt’ dat Samsung de Samsung Galaxy S3 tijdens het Mobile World Congress 2017 zal aankondigen. Ook zijn de specificaties wederom naar buiten gebracht. Samsung heeft hier niet op gereageerd.

Samsung Galaxy Tab S3 tijdens MWC 2017?

Een bron uit Zuid-Korea heeft ‘bevestigd’ dat de Samsung Galaxy Tab S3 tijdens Mobile World Congress 2017 zal worden aangekondigd. Die beurs vindt eind volgende maand plaats, waardoor de aankondiging dus in theorie ineens heel dichtbij komt. Daarnaast laat de bron weten dat dit hét product wordt dat de fabrikant zal aankondigen tijdens die beurs, omdat inmiddels al is bevestigd dat de Samsung Galaxy S8 niet zal worden gepresenteerd in Barcelona. Ook heeft die bron wederom wat specificaties van de aankomende tablet laten zien.

Zo krijgt de Samsung Galaxy Tab S3, volgens deze bron, de volgende specs:

  • een scherm van 9,6-inch;
  • een schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels;
  • Qualcomm Snapdragon 820-processor;
  • 4 GB aan werkgeheugen;
  • twaalf megapixel-camera (achterkant);
  • vijf megapixel-camera (voorkant);
  • Android 7.0 Nougat;

Daarnaast moet de tablet ook een stuk dunner worden dan zijn voorganger en zouden er modellen worden uitgebracht die alleen wifi ondersteunen, en modellen die zowel wifi als 4g ondersteunen. Uiteraard heeft Samsung niet op de geruchten gereageerd. Ook is er nog geen teaser of iets dergelijks uitgebracht door het bedrijf.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.