Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung lanceert opvouwbare tablet in Q3, LG volgt in Q4’

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2017, 17:15 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de opvouwbare tablet van zowel Samsung als LG: de apparaten moeten later dit jaar verschijnen. Samsung zou aan een smartphone werken die zou kunnen worden uitgeklapt tot een tablet met een scherm van 7-inch. Of de uitklapbare smartphone van LG zijn er helaas helemaal geen mogelijke details beschikbaar.

De opvouwbare tablet komt eraan – gerucht

Samsung zou op het punt staan de eerste opvouwbare tablet te presenteren. Het apparaat, dat ook wel eens Galaxy X genoemd wordt, zou in het derde kwartaal van 2017 moeten verschijnen en aanvankelijk gelimiteerd verkrijgbaar zijn met slechts 100.000 units. De handset zou beschikken over een scherm dat je zou kunnen uitklappen naar een formaat van 7-inch, waardoor het dus in feite een tablet wordt.

Samsung zou zelfs als een opvouwbare smartphone hebben ontwikkeld, maar niet hebben uitgebracht. De reden: de testpersonen vonden het maar lastig om het apparaat steeds open te moeten klappen voor gebruik. Daarnaast wordt er ook geroepen dat LG klaar is om zijn eerste opvouwbare tablet (of uitklapbare smartphone) te presenteren, die mogelijk in het vierde kwartaal van 2017 uitkomt. Ook deze fabrikant zou tegen die tijd zo’n 100.000 units hebben klaargestoomd. Beide fabrikanten hebben niet gereageerd op de hardnekkige geruchten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.