Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lijkt komst van digitale assistent Bixby te bevestigen

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2017, 16:06 CategorieAndroid

Samsung lijkt de komst van de digitale assistent te bevestigen, genaamd Bixby. Mogelijk wordt die samen met de S8 gepresenteerd. De assistent is opgedoken op de website van Samsung, waar de fabrikant een andere, onaangekondigde, dienst presenteert.

Bixby: de digitale assistent van Samsung

Samsung heeft mogelijk per ongeluk de komst van Bixby bevestigd. De digitale assistent is namelijk opgedoken op de website van Samsung waar het een andere, onaangekondigde dienst presenteert: de bèta van Samsung Pay Mini. Samsung Pay Mini is een betaaldienst van het bedrijf, dat geheel op zichzelf staat. Wanneer je nu naar de website van die betaaldienst gaat, dan kun je voor drie opties kiezen: Shopping, Mini of Bixby. Het ziet er dus naar uit dat de aankondiging nabij is, aangezien verschillende sites worden voorbereid op zijn komst.

Eerder heeft een hooggeplaatste Samsung-medewerker ook al bevestigd dat het bedrijf werkt aan een eigen digitale assistent, maar de beste man gaf toen geen details over de implementatie ervan. Inmiddels hebben we een idee van wat we ervan kunnen verwachten. Zo zou de assistent in het gros van de Samsung-applicaties gebruikt kunnen worden bijvoorbeeld. De verwachting is verder dat de fabrikant de assistent aankondigt tijdens de presentatie van de Samsung Galaxy S8, die mogelijk in april van dit jaar zal plaatsvinden.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.