Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony begint uitrol Android 7.0 Nougat voor Xperia Z5-serie

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2017, 12:04 CategorieAndroid

Sony heeft laten weten dat de uitrol van Android 7.0 Nougat is begonnen voor de Sony Xperia Z5-serie, waaronder de Z5 Premium. De download weegt 1,2 GB, dus houd er rekening mee dat je genoeg ruimte hebt op je smartphone of phablet.

Nougat voor Sony Xperia Z5-lijn

Sony laat weten dat eigenaars van een Sony Xperia Z5-toestel, waar de Xperia Z5 Premium onder valt, vanaf nu kunnen rekenen op een notificatie waarin staat dat ze Android 7.0 Nougat kunnen downloaden voor hun toestel. De update werd al eerder uitgebracht voor kleinere smartphones, zoals de Sony Xperia XZ, maar is nu dus ook beschikbaar voor de iets oudere toestellen van de Japanse fabrikant. De update weegt 1,2 GB, dus houd er rekening mee dat je genoeg ruimte hebt op je smartphone of phablet voordat je de download begint.

De Android 7.0 Nougat-update belooft een groot aantal verbeteringen door te voeren, ook voor de toestellen van Sony. Zo moet de accu in het toestel nu langer meegaan dan voorheen, zit Google Now geïntegreerd in de launcher van Xperia, is er een timer voor de frontcamera wat fotograferen gemakkelijker kan maken en kunnen de Sony-toestellen genieten van allerlei andere eigenschappen die Google heeft geïntroduceerd met het besturingssysteem. De verwachting is dat de update binnen nu en enkele weken bij iedereen aankomt.

  • Delen:
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.