Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties van Galaxy Tab S3 gespot bij de GFXBench

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2017, 18:01 CategorieAndroid

Mogelijk krijgen we voor het eerst een indruk van de specificaties van de Samsung Galaxy Tab S3, met Android 7.0 Nougat. De befaamde tablet is opgedoken in de GFXBench, waardoor we dus al iets te weten komen over die specs.

Specs Galaxy Tab S3

De Samsung Galaxy Tab S3 is natuurlijk al een paar keer in het nieuws geweest, maar geen van die keren leek het erop dat een aankondiging van de tablet aanstaande is. Vandaag is het apparaat echter opgedoken op de GFXBench, waardoor we alvast een indruk van de specificatiesk krijgen. De specs zouden mogelijk nog kunnen veranderen — maar over het algemeen gebeurt dat niet van het moment dat de tablet opduikt in de benchmark tot het aankondigingsmoment. We hebben de specs hieronder in een afbeelding geplaatst, rechtstreeks uit de database.

De Samsung Galaxy Tab S3 wordt mogelijk voorzien van een Qualcomm Snapdragon 820-processor, samen met 4 GB aan werkgeheugen. Het 9,7″-scherm beschikt over een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Verder is er 32 GB aan interne opslagruimte aanwezig en mag je rekenen op allerhande, moderne verbindingen zoals wifi, bluetooth en nog veel meer. Op de achterkant zit ook een twaalf megapixel-camera, terwijl we op de voorkant een frontcamera van vijf megapixel aantreffen. Mogelijk wordt het apparaat tijdens MWC 2017 aangekondigd.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.