Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Streamingdienst Spotify test nieuw design voor Android-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2017, 10:30 CategorieApplicaties

Spotify test momenteel een nieuw design voor zijn Android-applicatie. Het nieuwe design wordt met enkele gebruikers getest op dit moment. Helaas is het nog niet bekend wanneer iedereen (en óf iedereen) het nieuwe design te zien krijgt.

Nieuwe design voor Spotify

De populaire muziekstreamingdienst Spotify test momenteel een nieuw design voor zijn Android-applicatie. Dat doet de dienst niet met alle gebruikers, maar slechts met een handjevol luisteraars. Het is op moment van schrijven niet duidelijk of je het nieuwe design zelf kunt triggeren door een bepaalde versie van de app te installeren of wanneer iedereen het nieuwe uiterlijk te zien krijgt, aangezien het bedrijf achter de dienst daar nog niets over naar buiten gebracht heeft. Maar de verschillen zijn aanzienlijk en vallen wel direct op.

spotify-design-new

Daar waar je nu de cover van het album in beeld ziet staan, zal die albumcover straks het gros van het scherm bedekken. Helemaal onderaan staan nog steeds de knoppen voor de bediening van de app, maar dan iets groter en breder uitgelijnd. Daarnaast zijn er een hoop knoppen verdwenen en dien je dus meer met het menu te doen. Wanneer je op de cover drukt, dan krijg je een schone interface te zien met alleen de cover, met daaronder een progressiebalk. Het wachten is nu totdat Spotify zelf bekendmaakt wanneer we de update mogen verwachten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.