Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Super Mario Run komt in maart naar Android toe

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2017, 9:10 CategorieGaming

Nintendo heeft op Twitter laten weten dat Super Mario Run in maart naar Android toe zal komen. De game heeft al een pagina gekregen in Google Play en je kunt je alvast aanmelden voor een notificatie, zodat je het spel kunt downloaden wanneer het beschikbaar is.

Super Mario Run op Android

Super Mario Run, de eerste echte game voor mobiele apparaten voor smartphones en tablets, komt in maart naar Android toe. Dat maakt Nintendo bekend in een tweet. Over het spel, dat al voor iOS beschikbaar is, wordt gezegd dat het een verrassend diepe ervaring oplevert, ondanks het feit dat je Mario maar met één vinger bedient. Lopen doet de bekende loodgieter automatisch. Hij loopt altijd naar rechts, maar kan ook naar links worden gestuurd via muursprongen, bijvoorbeeld. Ook kan het spel na verloop van tijd repetitief worden.

Nintendo heeft nog niet laten weten of Super Mario Run op dat andere platform daadwerkelijk een succes is. Externe partijen hebben gemeld dat slechts drie procent van alle mensen die het spel hebben gedownload, hem ook echt hebben gekocht voor 9,99 euro. Dat zullen dan niet heel veel mensen zijn, waardoor het de vraag is of het voor Nintendo allemaal de moeite waard is. Waarschijnlijk wel, omdat het bedrijf de mobiele games ziet als nieuw middel om mensen naar hun eigen consoles te krijgen, zoals de Nintendo 3DS en de Nintendo Switch.

Wil je alvast meer lezen over Super Mario Run? Check dan dit artikel voor tips en tricks.

  • Super Mario Run
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.