Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teaser LG G6: groot scherm, compacte body, waterafstotend

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2017, 9:43 CategorieAndroid

De verwachting is dat LG de LG G6 volgend maand zal presenteren. Nu is er alvast een teaser voor het aankomende toestel verschenen. In de video vraagt LG waar mensen naar op zoek zijn in hun smartphones — en de antwoorden zullen je niet verbazen.

LG G6: teaservideo verschenen

De verwachting is dat LG de LG G6 tijdens de Mobile World Congress in februari zal aankondigen. Dus is het niet vreemd dat de marketingafdeling nu al de ruimte krijgt om een teaser de wereld in te helpen die mogelijk met het toestel te maken heeft. Er is namelijk een korte video van LG verschenen waarin het enkele mensen vraag wat ze het liefste in een smartphone zien. De antwoorden: een groot scherm, compacte body en op z’n minst waterafstotend. Ook moet er een goede camera zijn en moet je op het toestel kunnen rekenen.

Over de LG G6 wordt gezegd dat het een opvallend scherm krijgt. De grootte is niet zo afwijkend met zijn 5,7-inch, het gaat meer om de schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. Het wachten is nu op LG, die het toestel dus binnen nu een twee maanden kan aankondigen.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.