Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram laat gebruikers verzonden berichten terughalen

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2017, 9:11 CategorieApplicaties

Telegram heeft een update uitgebracht voor de applicaties op Android en iOS, waardoor gebruikers verzonden berichten kunnen terughalen. Ook is de link die je naar andere mensen kunt sturen voor het beginnen van een chat nu ingekort.

Download de update

Er is nu een update voor de berichtendienst Telegram beschikbaar die een optie met zich meebrengt die gebruikers in staat stelt verzonden berichten te verwijderen. We kunnen ons allemaal waarschijnlijk wel een situatie bedenken waarin we liever een berichtje als ‘niet verzonden’ beschouwen en via de chatapplicatie is het nu mogelijk je woorden terug te trekken – zolang dat maar binnen 48 uur na het verzenden gebeurt. Maar dat is niet het enige dat de dienst voortaan aanbiedt: ook krijg je meer inzicht in het dataverbruik van de applicatie.

Zo is er in het menu een optie te vinden waar je onderscheid kunt maken tussen de verschillende soorten dataverbindingen: wifi, mobiel netwerk en roaming. Per onderdeel kun je checken wat het verbruik is en hoe de app om moet gaan met binnen te halen media. Zo kun je aangeven alles meteen via wifi te willen downloaden, maar niet wanneer je aan het roamen bent. Ook de link die je naar iemand kunt sturen voor het beginnen van een chat (zodat je je nummer niet altijd hoeft weg te geven) is nu ingekort en begint voortaan met t.me.

  • Telegram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.