Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Binding of Isaac: Rebirth nu wel verkrijgbaar voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2017, 10:17 CategorieGaming

Apple heeft de game The Binding of Isaac: Rebirth toch toegelaten op de App Store, waardoor die nu te downloaden is voor iPhone en iPad. De reden dat Apple het spel destijds afwees, heeft met het idee te maken dat de game kindermishandeling bevat.

Download The Binding of Isaac: Rebirth

The Binding of Isaac: Rebirth is nu verkrijgbaar in de App Store en voor 14,99 euro te downloaden naar je iPhone of iPad. Dit is één van de meest populaire roguelike dualstick shooters van de afgelopen jaren en op de mobiele versie hebben gamers dan ook lang moeten wachten. Helaas gaat het hier nog niet om de meest complete versie van het spel, zoals die eerder is verschenen op pc en spelcomputers. Daar kunnen gamers al genieten van uitbreidingen Afterbirth en Afterbirth+ — deze zijn dus niet toegevoegd aan de mobiele versie van de game.

Apple heeft The Binding of Isaac: Rebirth eerder afgewezen op grond van het vertonen van kindermishandeling of aspecten die daar mee te maken hebben. In dit spel neem je de controle over Isaac, die probeert te ontsnappen aan zijn moeder, die hem probeert te vermoorden nadat God dat aan haar gevraagd heeft. Rebirth bevat een hoop symboliek of juist harde verwijzingen naar afwijzing en mishandeling, dus het is niet gek dat Apple voorzichtig is als het om dit soort content aankomt. Maar nu is het spel dus in deze vorm wel beschikbaar.

  • The Binding of Isaac: Rebirth
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.