Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De TravelMate Spin B1 is een nieuwe convertible laptop van Acer

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2017, 16:55 CategorieWindows

Acer heeft op maandag de Acer TravelMate Spin B1 onthuld. Dit is een convertible laptop die je ook als tablet kunt gebruiken. Het apparaat draait op Windows 10 en is daarnaast ook in de presentatiestand te gebruiken.

Dit is de Acer TravelMate Spin B1

De Acer TravelMate Spin B1 is een nieuwe convertible laptop van Acer, die in vier verschillende standen te gebruiken is: laptop-, presentatie-, tablet en tentstand. Het apparaat beschikt over een touchscreen van 11,6-inch en een resolutie van (full) hd. Ook is er gelet op duurzaamheid: zo heeft de laptop een schokabsorberend rubberen middenframe dat bestand is tegen de ruige omgang, terwijl een drukbestendig scherm met verbeterde sterkte een frontale botsing van 60 kg aankan. Ook is er morsbescherming, zodat de interne onderdelen niet beschadigen.

De batterijduur van de TravelMate Spin B1 is maximaal dertien uur. Met de Intel Pentium-processoren en Intel HD-graphics levert de TravelMate Spin B1 prestaties voor dagelijks gebruik. Een Chiclet-toetsenbord biedt feedback voor nauwkeurig touch-typen en het Precision Touchpad zorgt voor een responsieve navigatie met ondersteuning van Windows 10-gebaren. Daarnaast is er ondersteuning voor Windows Ink en Acer TeachSmart, die samen met de ingebouwde led-lampen werkt. Met die lampen kan er gecommuniceerd worden met een ander.

Dankzij de snelle dual-band 2×2 MIMO 802.11ac wifi kunnen eigenaars in verbinding blijven met het internet. Via bluetooth 4.0, twee usb 3.0-poorten, een usb 2.0-poort en een hdmi-poort kan randapparatuur gemakkelijk worden aangesloten. Ook is er een 3,5 mm-koptelefoonaansluiting en een ingebouwde sd-kaartlezer. De nieuwe Acer TravelMate Spin B1 zal voor de educatieve en zakelijke markt in Q2 2017 beschikbaar zijn. De exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid verschillen per regio.

  • Delen:
Acer TravelMate Spin B1
Acer TravelMate Spin B1
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.