Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook zonder Yahoo-account is Flickr nu te gebruiken op Android

Geschreven door
Geplaatst op13 januari 2017, 9:57 CategorieApplicaties

De Android-app van fotodeeldienst Flickr is geüpdatet met de mogelijkheid voortaan ook zonder Yahoo-account in te loggen. Verder neemt de update nog een klein aantal andere dingen met zich mee.

Flickr te gebruiken zonder Yahoo-account

Mocht je het nieuws rondom Yahoo volgen, dan weet je dat er dingen gaan veranderen. De Amerikaanse provider Verizon wil een deel van het bedrijf overnemen en het deel dat overblijft zal worden hernoemd naar Altaba. Dat heeft ook effect op de diensten die het bedrijf aanbiedt, zoals Flickr. Dat is een fotodeeldienst op het web en mobiele apparaten. Tot op heden was het altijd verplicht een Yahoo-account aan te maken voordat je aan de slag kon gaan met die dienst, maar daar is nu verandering in gekomen. Voor Android-gebruikers dan.

Want de iOS-versie lijkt deze update nog niet ontvangen te hebben en het is op moment van schrijven onduidelijk of die app dezelfde update krijgt (maar het zou vreemd zijn wanneer dit niet gebeurt). Daarnaast krijgen Android-gebruikers nu de mogelijkheid hun groepen te volgen vanuit de feed met gloednieuwe groepskaarten en zijn er een aantal bugfixes en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Daarnaast maakt de appmaker nog melding van een betere gebruikerservaring, dus er zal nog het één en ander onder de motorkap zijn verbeterd.

  • Flickr
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.