Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Pokémon GO bereidt komst meer (soorten) Pokémon voor

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2017, 8:54 CategorieGaming

Er is een update beschikbaar voor Pokémon GO die niet heel spannend is – behalve wanneer je in de code van het spel kijkt. Dat is precies wat er gebeurd is en daarom weten we nu dat de ontwikkelaar de komst van nieuwe (soorten) Pokémon voorbereidt.

Download de update voor Pokémon GO

Er is nu een update voor Pokémon GO beschikbaar die spelers kunnen downloaden. De update zelf is niet heel boeiend (er worden kleine problemen verholpen op de Apple Watch), maar de code van de update is dat wel. Het bekende team dat al eerder informatie uit de code van het spel gehaald heeft, heeft dat nu wederom gedaan en komt tot de conclusie dat er meer (soorten) Pokémon aan komen. Niet alleen komen er meer Pokémon aan, ook kunnen we Pokémon in andere vormen verwachten — net zoals in de andere spellen het geval is.

Zo kan het zijn dat je binnenkort (nu nog niet) een Pokémon in een andere kleur tegenkomt. Dit wordt ook wel een Shiney Pokémon genoemd. Daarnaast zijn er meer evolutiemogelijkheden toegevoegd en zouden er nieuwe mogelijkheden met betrekking tot het aanpassen van je avatar op komst zijn. Ook legt Niantic de basis voor maar liefst 28 nieuwe Pokémon, namelijk de Unown. Deze Pokémon is in 28 verschillende versies te vangen in de hoofdspellen van de populaire serie en straks mogelijk dus ook in de game Pokémon GO.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.