Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Windows 10 Creators Update wordt in april uitgebracht door Microsoft’

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2017, 19:48 CategorieWindows

Waarschijnlijk zal Microsoft de Windows 10 Creators Update in april van dit jaar gaan uitbrengen, maar dit heeft het bedrijf niet bevestigd. De softwaregigant heeft alleen laten weten dat de update ‘vroeg in 2017’ zal verschijnen.

Windows 10 Creators Update in april – gerucht

De kans is aanwezig dat Microsoft de Windows 10 Creators Update in april zal uitbrengen, aldus het geruchtencircuit. Datzelfde circuit meldt tevens dat Microsoft aan het einde van januari precies wil vaststellen wat de update bieden heeft en waar nog aan gewerkt moet worden voordat de bugs kunnen worden opgelost en de software voor iedereen gelanceerd zal worden. Aanvankelijk zou Microsoft de Creators Update in maart willen lanceren, maar het lijkt erop dat het bedrijf de zelfopgelegde deadline niet zal gaan halen.

De Creators Update staat in het teken van augmented reality, 4K-gaming en meer. Daarnaast is in contact blijven met vrienden en familie een belangrijk onderdeel. Ook heeft Microsoft een 3D-applicatie laten zien. Met die app maak van je één object of persoon meerdere foto’s vanuit verschillende punten, die vervolgens in een 3D-model worden omgezet. Een andere feature die Microsoft heeft aangekondigd, is MyPeople. Met die functie kun je foto’s van mensen op de startbalk plaatsen, waardoor je snel met die mensen in contact kunt komen

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.