Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi kondigt parelwitte Xiaomi Mi Mix aan

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2017, 22:10 CategorieAndroid

Xiaomi heeft op de CES 2017 in Las Vegas een parelwitte variant van de Xiaomi Mi Mix aangekondigd. Deze bijzondere phablet, met uiterst dunne randen, was al in de kleur zwart verkrijgbaar.

Uiterst dunne randen

Geruchten over een witte versie van de phablet deden al een tijdje de ronde. Het lijkt erop dat er behalve de kleur niets aan het toestel is veranderd. De Mi Mix blijft een zeer opvallende phablet, waarbij drie randen zo dun zijn gemaakt dat de frontcamera onder het scherm is geplaatst. Een andere plek is er namelijk niet.

xiaomi-mi-mix-pearl-white-a

6,4-inch scherm

De phablet heeft een zeer groot scherm: 6,4 inch. Toch is dankzij die uiterst dunne randen de omvang van de hele phablet niet veel groter dan een standaard 5,5-inch exemplaar van een ander merk. De Mi Mix wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 821-processor, heeft 4GB werkgeheugen en 128GB intern opslaggeheugen. De achterkant laat een camera zien met ene resolutie van 16 megapixel en de phablet wordt in leven gehouden door een 4400 mAh batterij.

Pearl White

CEO Hugo Barra van Xiaomi presenteerde vandaag de ‘pearl white’  Mi Mix in Las Vegas. Hoewel vele westerse journalisten hun vingers erbij aflikten, maakte Xiaomi helaas niet bekend dat het toestel ook buiten China zal worden verkocht. Dus wie hier zijn zinnen op heeft gezet, is aangewezen op het aanbod van import via Chinese webwinkels.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.