Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo voorkom je dat je dure Apple AirPods worden gestolen

Geschreven door
Geplaatst op1 januari 2017, 22:33 CategorieiPhone

Apple Airpods. De meest omstreden gadget van Apple, en ook zo klein dat het makkelijk is om er eentje kwijt te raken. Het doosje met de draadloze oortelefoontjes erin kan ook makkelijk worden gestolen, en de inhoud is 179 euro waard. Hoe voorkom je diefstal? Eenvoudig: met een sticker.

Tandflosdraad

Een slimmerik heeft een sticker bedacht die je op het doosje kunt plakken waar de peperdure oortelefoontjes in zitten. Het witte, slimme doosje, dat tevens dienst doet als oplader voor de beide draadloze oordopjes. Op die sticker staat eenvoudig dat er tandflosdraad in het doosje zit, en eerlijk gezegd lijkt het Apple-ontwerp daar ook wel wat op vanaf enige afstand. Dus als je het Apple-doosje met zijn dure inhoud per ongeluk op een cafétafeltje laat liggen, zullen dieven er geen enkele belangstelling voor hebben.

Sticker

De sticker is door een Amerikaan ontworpen en alleen aan de overzijde van de oceaan te koop. Maar het idee is simpel te kopiëren. Wellicht kan er zelfs voorzichtig een echt etiket van een tandflosdoosje af worden geweekt, en op het doosje met de AirPods worden geplakt. Dan komt het nog geloofwaardiger over. Nu moet de eigenaar van de oordopjes alleen nog oppassen dat hij zijn echte flosdraad niet vergeet.

Weer lange levertijd AirPods

De AirPods waren overigens rond 20 december kort te koop via de website en de Apple Stores in Nederland, maar het lijkt erop dat klanten die de oortelefoontjes willen hebben, momenteel weer erg lang moeten wachten. De website van Apple vermeldt een levertijd van zes weken. Er is ook goed nieuws: Apple schijnt na langdurige productieproblemen de fabricage van de AirPods nu onder de knie te hebben, zodat ze binnenkort waarschijnlijk overvloedig beschikbaar komen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.